אסמטריה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

25/01/2016 | 10:51 | מאת: דנה

יש לי אסמטריה בפנים. שעם השנים מחמירה. עברתי את כל הבדיקות ושללו תסמונת בלומברג וכו.. ייעצו לי לעשות הזרקות. אני ממש חוששת ומפחדת שהתוצאה תהיה קשה יותר. מה גם שזאת השתעבדות והוצאה כספית. מה הפתרון שלי? ואם אכן רק הזרקות לאיזה רופא מומחה כדאי לי לפנות כדי שלא יהרסו לי הפנים עוד יותר

שלום רב, ייתכן ובעזרת הזרקות ניתן לשפר. רק לאחר בדיקת הפנים והעצמות ניתן לקבוע את הטיפול המתאים. ממליץ להתייעץ עם מומחה בכירורגיה פלסטית ואסתטית.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית