הרחבת נגע עורי בזמן הריון

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

27/12/2015 | 21:04 | מאת: אסתי

שלום ד"ר. הוצאתי נקודת חן בגב, הביופסיה יצאה נקיה אך הנקודה היתה מועדת וטוב שהוציאו בזמן. על כן אני צריכה לעשות שוב פעולה של הרחבה. כעת אני בהריון בשבועות הראשונים. האם יש חשש להריון מזריקות ההרדמה המקומית? האם להגיד לכירורג הפלסטי שאני בהריון? תודה.

עלייך להודיע לרופא שטיפל בך... אין מספיק מידע מדוע צריך לבצע הרחבה, תתייעצי עם המנתח הפלסטי שלך.

04/05/2016 | 15:23 | מאת: גלית.ס

אסתי, חובה לאמר לכל רופא שאת בהיריון על מנת שאם יתנו משהו או יחליטו על פרוצדורה כלשהי שייקחו בחשבון שאת בהיריון . על מנת לא לפגוע בעובר !!!

מנהל פורום כירורגיה פלסטית