תוצאות ביופסיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

05/12/2014 | 18:20 | מאת: ורד

הוצא נגע עורי בחלק התחתון של שוק הרגל ולהלן תוצ' ההיסטופתולוגיה: Right low medial leg, shave ( את זה אני מבינה) Bowenoid solar keratosis, focally invoves deep one lateral margins בדרמיב ווסקולריזציה מוגברת דמוי רקמת גרעון ישנה.(לחלוטין לא מבינה). זומנתי למנתח, אבל רק לאחר שובו מחו"ל, ועד אז הסקרנות תהרוג אותי (הדגש על סקרנות, לא על חרדה). תודה מראש.

11/12/2014 | 07:25 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב ראשית , מדובר בנגע שפיר .התאור מצביע על שינוי בכתם שדומה לסוג של גידול אבל מדובר רק במראית עין ולא בשינוי אמיתי. המנתח שלך מבקש לבדוק אותך כדי להחליט אם יש צורך בהסרת השארית המיקרוסרופית שנותרה. בכל מקרה אין מקום לדאגה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית