חבישות דבש

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

02/12/2014 | 00:37 | מאת: יניב

שלום האם יש הבדל משמעותי בין מוצרי הדבש (ג'ל וחבישות) של החברות : 1 - revamil 2 - Medihoney השאלה מתייחסת לטיפול בפצע לחץ בדרגה 4, עם חשיפה של עצם. והאם ישנה בעיה בשימוש במוצרים הנ"ל כשיש עצם חשופה (אוסטומיאיליטיס) וכרגע ללא חום? ושאלה לסיום, לאחרונה היתה חשיפה של עצם קטנה בסרום (עצם הזנב), והיא היתה ניידית, ואתמול נפלה לבד, זה מעיד על המצב של העצם? זה מאשש את החשד של זיהות בעצם? זה מצביע על עצם שבירה ופריכה? תודה

02/12/2014 | 07:07 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב דבש משמש לריפוי פצעים כבר כמה אלפי שנים ועיקר פעולתו היא יצירת סביבה נקיה מחיידקים בגלל ריכוז הסוכר הגבוה מאוד שבו. אינני מכיר את המוצרים שציינת. התאור שמסרת מצביע על נזק קשה לעצם בגלל הזיהום.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית