סרח עור

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

19/11/2014 | 21:46 | מאת: חן

שלום, לביתי בת החודש יש Preauricular Skin Tag ותהיתי באיזה גיל אפשר לטפל בכך והאם הדבר אכן מצריך הרדמה כללית או ניתן לטיפול בסדציה בלבד או הרדמה מקומית? בנוסף מי בדר"כ מטפל בכך- דרמטולוג, כירורג ילדים או כירורג פלסטי? תודה רבה מראש !

25/11/2014 | 07:35 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב מאחר והשיקול הוא אסתטי בלבד יש לבחור בדרך הפשוטה ביותר והפחות מסוכנת. אם לנגע האמור יש בסיס צר מאוד אפשר פשוט לקשור אותו בחוזקה. החנק יגרום לו לעבור נמק ולנשור.זו פעולה הנעשית במרפאה ללא כל הכנה או הרדמה. אם הבסיס רחב נדרש ניתוח קטן שרצוי ואפשרי לעשות עם מעט הרדמה מקומית. פני לכירורג פלסטי.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית