שלום!! :)

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

05/09/2014 | 05:56 | מאת: שיקו

נשארה צלקת מצריבת נקודת חן באיזור הפנים, הצלקת ורודה ומסביבה אדום והיא מעט שקועה (עברו חמישה חודשים מההסרה)..האם יש עוד תקווה שעם הזמן זה מאוד ישתפר או שרוב הסיכויים שהיא תישאר שקועה ובצבע ורדרד(או שלא תהיה בצבע העור)..ומה אשר לעשות לצלקת כזו? האם טיפולים בלייזר\דרמה רולר או משחות שונות יכולות לשפר או להאיץ את הליך ההחלמה של המקום? אני נואשת מהצלקת ומפחדת שהיא לא תשתפר לי:( תודה מראש!!

11/09/2014 | 07:28 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב הצלקת לא תעלם אבל יכולהלהשאר אדומה מעל שנה. נסי טיפול ממושך בקלו קוט פעמיים ביום, יתכן שיפור.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית