צלקת

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

26/06/2014 | 13:15 | מאת: חן

הסרתי לפני כשלושה חודשים נקודת חן מהפנים בשיטת הצריבה..כרגע יש לי צלקת מעט שקועה(לא עמוקה אבל עם מעט שקע) ואדומה..מה הטיפול המומלץ ביותר לצלקת כזאת? מבין גלי רדיו\ לייזר או טיפול אחר, כי הצלקת מאוד מפריעה לי ואני מחפשת פיתרון.

27/06/2014 | 08:27 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב אין צורך בכל טיפול.הצלקת טריה מאוד וצלקות בפנים נוטות להתבהר עם הזמן.השקע הקל ישאר כמו שהוא לרוב והאדמומית תחלוף. רצוי להגן על הצלקת עם מסנן קרינה כדי להקטין את הסיכוי להבדלי גוון ביחס לעור שמסביב לה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית