עיצוב אוזן גדולה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

26/05/2014 | 14:24 | מאת: חגית

שלום רצתי לשאול האם ניתן לתקן את מראה האוזן (ללא הצמדה) , האוזן די גדולה ולא שווה ב 2 האוזניים אני מעוניינת רק בשיפור מראה האוזן תודה

27/05/2014 | 07:38 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב קשה לדעת למה התכוונת בשיפור מראה האוזן. ניתוח להקטנת האוזן אינו מקובל ונעשה לרוב מסיבות רפואיות כמו בעת הסרת גידול ,לא עלינו. אם אוזן אחת גדולה באופן ניכר מהשניה אפשר, להקטינה ע"י הסרת קטע דמוי משולש מההקף ובכך להקטינה.הניתוח אינו מורכב אבל מותיר צלקת הן בצד הקדמי והן בצד האחורי של האפרכסת.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית