ליפומה תת עורית

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

09/04/2014 | 19:53 | מאת: משה

היי, אובחנתי בUS בגוש תת עורי בעכוז הפנימי התחתון, בבדיקה נכתב שהגבולות אינם סדירים. היום נותחתי בבית חולים, הגוש בגוד 1 סנטימטר הוצא בשלמותו ונשלח לפתולוגיה. אם חס וחלילה מדובר בגוש סרטני האם מספיק שהוצא? האם רופא יכול לאבחן בעת ההוצאה האם מדובר בגוש שומני או סרטני? תודה

09/04/2014 | 21:07 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום, אני מבין את חששותיך. אמנם בחלק מהמקרים המנתח יכול להעריך בזמן הניתוח את טיב הממצא אבל האבחון הסופי תלוי בתוצאת הבדיקה הפתולוגית. התאזר בסבלנות.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית