גניקומסטיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

01/01/2014 | 21:06 | מאת: אלי

שלום דוקטור עברתי לפני 9 חודשים ניתוח גניקומסטיה ברמה 2 אצל דוקטור נאסר . בניתוח התבצעו שני חתכים ליד בית השחי בלבד. כיום אינני מרוצה מהתוצאה ומרגיש שאזור הפיטמה עדין קצת בולט ...כמובן שלא כמו קודם לכן אבל עדין גורם לי לחוסר נוחות. לאחר מחקר עמוק ומתסכל של 9 חודשים באינטרנט הבנתי שלפי הממצאים בוצע רק שאיבת שומן. ויתכן (תקן אותי אם אני טועה) שיש צורך בהוצאת הרקמה הבלוטית שהיא יותר נוקשה דרך חתך בצורת חצי סהר בגבול עטרה על מנת להשלים את המלאכה ולהשיג תוצאה יותר אסתטית. השאלה שלי היא האם יתכן וישנה שיטה להוצאת הרקמה הנוקשה דרך החתך בו התבצע שאיבת השומן הנמצא ליד בית השחי ?

05/01/2014 | 15:29 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום אני מניח ומקוה ששיטת הניתוח סוכמה איתך מראש בפגישות שלפני הניתוח.יתכן שהמנתח התרשם ששאיבה בלבד תפתור את הבעיה. קשה מאוד לבצע טיפול בפטמה מבית השחי. פנה למנתח שלך לבדיקה , ייעוץ ותכנון הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית