ניקוז אבצס

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

04/12/2013 | 12:29 | מאת: לירן

שלום, לפני כשבועיים ניקזו לי אבצס במצח. לאחר הניקוז לקחתי כדורי אוגמנטין פעמיים ביום ומרחתי פוסידין גם פעמיים ביום. כיום הפצע כבר נסגר, אך עדיין ישנה נפיחות בינונית קטנה כזו. אציין ששאבו לי את כל המוגלה(פעמיים), והפצע לא כואב כלל. הנפיחות קשה במקצת. מה עלי לעשות? תודה

05/12/2013 | 16:35 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום לירן האבצס שנוקז היה תוכן של ציסטה או בלוטת חלב.פעולת הניקוז מרחיקה את התוכן המזוהם אבל הציסטה עצמה עדיין שם. המתן מספר שבועות להתקררות נוספת של המקום ופנה לכירורג פלסטי של הקופה שלך לתכנון ניתוח יזום להרחקת הציסטה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית