חולה סיעודי

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

12/10/2013 | 21:05 | מאת: אייל

שלום דוקטור, אבי הוא חולה סיעודי הנעזר במטפל, ואינו שולט בצרכיו. עקב זאת נוצרת לו תמיד אדמומיות וגירויים קשים בעור. בנוסף נהייתה לו בעיה דלקתית ברגליים. רופא עור רשם לו משחה מסוג אפלומיצין. לאחרונה המליצו לי על משחה מתקדמת לרגליים בשם פרבופד. האם זו באמת משחה טובה לטיפול מסוג זה? האם היא יכולה להחליף את האפלומיצין? והאם היא מתאימה גם לאיזור הישבן? תודה מראש

13/10/2013 | 13:38 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום חוששני שלא זה הפורום המתאים לכך . בכל מקרה , לי אין ידע היכול לעזור לך ולאביך.

13/10/2013 | 23:27 | מאת: אייל

מנהל פורום כירורגיה פלסטית