מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

08/09/2013 | 21:50 | מאת: מישל

שלום, אני מתענינת בניתוח מתיחת בטן וכנראה גן שאיבת שומן. שאלה ראשונה היא רפואית: אני חיה עם ליקוציטים נמוכים 2.7- 3.5 לאחר כל מיני בדיקות שעשו לי , פשוט החליטו שאני חיה עם זה. האם ניתוח כזה יכול להיות מסובך עם תופעות לוואי , בגלל ליקוציטים נמוכים? שאלה 2: קראתי שלפעמים מכבי מאשרת ניתוחים מסוג זה ע"' ועדה. מה התנאים לקבל תשובה חיובית? תודה מראש על התשובה גמר חתימה טובה ושנה טובה!

11/09/2013 | 11:53 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום אני מעריך שהמספר הנמוך של תאים לבנים בדמך לא יהוה מחסום לניתוח. הועדה של מכבי מאשרת בעיקר מתיחת בטן לאחר קיצור קיבה וירידה קיצונית במשקל.פני לבדיקה אצל מנתח פלסטי של הקופה להערכה. שנה טובה וגמר חתימה טובה.

11/09/2013 | 15:30 | מאת: מישל

תודה רבה על התשובה

מנהל פורום כירורגיה פלסטית