שומות בפנים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

01/08/2013 | 09:16 | מאת: מיכל

שלום רב, יש לי 2 שומות בפנים (החל מנקודת חן וגדל וכעת הן בולטות). הן מציקות לי מפני שהן על מכרז פני ובולטות ובנוסף צומחות מהן שערות. ניגשתי לכירורג והוא אמר שהוא עושה פעולה של שריפה שלהן, משהו שמתחיל מגילוח שלהן ובהמשך הוא שורף אותן. לטענתו זה משאיר צלקת קטנה. עם זאת, זה נראה לי מעט מוזר מפני שהן יחסית גדולות. השאלה היא- האם ישנן דרכים אחרות להסיר שהן בטוחות יותר מבחינת צלקות? האם הצלקות יהיו בולטות? האם ישארו לאורך כל חיי? אני מאוד מוטרדת מפני שזה על פני. תודה

04/08/2013 | 14:28 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום כל פעולה כירורגית מותירה צלקת.בחלק מהמקרים , כמו על הפנים , הצלקות מאוד בהירות ושטוחות. גם בשיטה של חיתוך ותפירה תשאר צלקת.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית