ניתוח לקיצור סנטר

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

01/07/2013 | 16:26 | מאת: ספיר

שלום, מעוניינת לעבור ניתוח אף בשל בליטת גבנון + סנטר בולט וארוך מה שמקנה לי פנים מבוגרות וצרות (אני רזה בפנים) יש לי תור לניתוח אף , האם מומלץ לבצע ניתוח סנטר ואף ביחד? אצל אותו מנתח ? המנתח שבחרתי אינו מבצע סנטרים , הרם ישנה אפשרות לשילוב 2 רופאים שונים בחדר ניתוח ? לאחר כמה זמו ניתן לבצע קיצור סנטר / שיוף של עצם בולטת בסנטר , לאיזה תחום אסטתיקה זה שייך כיוון שלא כל רופא מבצע ? תודה

02/07/2013 | 12:31 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב לארגן שני רופאים מתחומים שונים ברפואה הפרטית לאותו חדר ניתוח קשה יותר מלהושיב ישראלים ופלסטינים למשא ומתן. קיצור עצם הסנטר נעשה ע"י חלק מהמנתחים הפלסטיים או ע"י מנתח פה ולסת.אני מעריך שרצוי לבצע את שני הניתוחים יחד אם כי אין בכך חובה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית