שחזור שד

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

27/06/2013 | 16:37 | מאת: טלי

שלום. אני עומדת לעבור ניתוח שחזור שד בגלל מאסטקטומי ליפני מספר שנים. לציין כעת מושתל אצלי שתל סיליקון ואני רוצה להחליף אותו בהשתלת רקמת שומן עצמית. השאלה שלי במצב ואני ארצה לרדת במשקל השד המשוחזר עם רקמת שומן גם ירד בנפח שלו או ישאר אותו דבר? תודה על התייחסות.

28/06/2013 | 08:04 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב רקמת שומן שומרת לרוב על תכונותיה ובכלל זה שינוי בנפח במקביל לשינוי במשקל הגוף כולו.אגב , שינוי כזה יכול להתרחש במקביל גם בשד הטבעי שלך. מובן שאין דרך לנבא במדויק את התוצאה המאוחרת אבל במקרים בהם תווצר אסימטריה בולטת אפשר יהיה לנסות ולאזן את המראה עם שאיבת או הזרקת שומן כנדרש.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית