הסרת נגע

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

23/06/2013 | 17:07 | מאת: דן

שלום הורדתי כמה נגעים.שלשום חלק יש טיפה נפיחות משני צידי התפר וחלק כמעט כלום. האם בנפוח יותר , תהיה צלקת? או כך צריך להיות יומיים אחרי 2) האם יש לי או לאחות במרפאה לעשות משהו בנידון ,? או הנפיחות הקלה תעבור??כי יחסי אין כאב , אין דימום ואין אודם ואין צורך (לדעתי) במשחה אנטיביוטית. השאלה רק לנפיחות הקלה. 3)כי זוכר משהו , לפני עשור ויותר שעשיתי דבר דומה אמרו שצריך להקדים ולטפל אח"כ מאוחר - אבוד .

24/06/2013 | 08:22 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב כפי שכתבתי לך אתמול , הכל נשמע רגיל אבל אם יש לך ספקות בקשר לריפוי פנה למנתח שלך.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית