חתך לאחר הדבקה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

06/03/2013 | 21:23 | מאת: קרן

שלום, נחתחתי ביום חמישי לפני שבוע מסכין בבוהן היד, חתך שהצריך הדבקה. אתמול - יום שלישי, הוציאו לי את הפלסטרים , האחות ביקשה שאמשיך לחבוש את המקום לשבוע נוסף, כל יום להוציא את התחבושת לשטוף ולחבוש שוב עם יוד, כשניגשתי לקנות יוד הרוקחת אמרה שעדיף לי למרוח משחה שנקראת "בפנטן פלוס" שהיא גם מחדשת את הרקמות. רכשתי את המשחה אבל אני לא בטוחה מה נכון לעשות. אשמח לשמוע את דעתכם. מה רצוי לעשות במצב זה ? האם למרוח יוד או את המשחה הנ"ל. תודה רבה.

07/03/2013 | 13:18 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום יתכן שהאחות התרשמה שהחתך עדיין פתוח ולכן בקשה שתמשיכי את הטיפול. בפנטן לא מחדש כלום. אם החתך סגור אין צורך בכל טיפול למעטמריחת מסנן קרינה במשך החודשים הקרובים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית