ניתוחים בהשתתפות הקופה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

28/01/2013 | 10:28 | מאת: ריקי

שלום רב, הבנתי שמקרים מסויימים יש השתתפות מלאה/חלקית במימון ניתוחים פלסטיים מסויים. הייתי שמחה לקבל מידע איך ניתן לבדוק זכאות? אשמח לקבל פרטים ומידע

28/01/2013 | 11:57 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום במכבי יש ועדה מיוחדת לנושא ניתוחי חזה הבודקת ומאשרת ע"פ קריטריונים ברורים תיקון אסימטריה קשה של השדיים או הקטנת שדיים מסיבות רפואיות.הסרת עודפי עור לאחר הרזיה קיצונית תוכר כרפואית גם היא בתנאים מסוימים. אם את מתעניינת באחד הניתוחים האלה פני למנתח פלסטי של הקופה שיבדוק את התאמתך לניתוח ויפנה אותך לועדה.ניתוחים אחרים אינם בסל הבריאות אם כי יתכן שיכללו בעתיד בביטוח המשלים.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית