נתוח שאיבת שומן עד 3 ליטר

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

31/12/2012 | 23:20 | מאת: רוחמה

שלום, אני מעונינת בפרטים בגין המסה ושאיבת שומן בו זמנית, באותו היום כנתוח ללא הרדמה, האם אפשר באותו היום להוציא ממספר מוקדים, בטן זרועות ויריכיים, מה העלות בגין הנתוח או ששווה לבצע המסת שומן על ידי מכשיר הלייזר החדש i-lipo אשמח לתשובתך

01/01/2013 | 10:16 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום רוחמה כמובן שאי אפשר לבצע שאיבת שומן בלי הרדמה כלל. כדי להעריך את התאמתך לטיפול ולהציע לך את השיטה המתאימה יותר וכמובן הצעת מחיר עליך לפנות ישירות למרפאתו של מנתח פלסטי העוסק בכך.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית