תיקון מחיצה עקומה באף עם תיקון אסטי- רינופלסטי

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

27/11/2012 | 20:39 | מאת: גיא

עברתי ניתוח תיקון מחיצה עקומה ועל הדרך ביקשתי מהמנתח אאג שהוא מומחה לשחזור אף ותיקונים אסתטים שיוריד את הגבנון ויקצר את האף. להפתעתי כשהשתחררתי לא עזבתי את הבית חולים עם טמפונים באף כמו שנהוג בתיקוני מחיצה על מנת שלא תחזור בשנית הסטיה אלא רק עם הגבס העליון מעל העור. האם זה סביר לשחרר ככה מנותח? כמו כן רציתי לברר האם זה שכיח להשתמש בהרדמה כללית בניתוחים משולבים שכאלה. מדוע לא מספיק טשטוש מקומי? האם יש פה אינטרס שאני לא יראה מה קורה במהלך הניתוח?

29/11/2012 | 17:13 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום שאלות בדבר שיטת הניתוח והחבישה עליך להפנות למנתח שלך.אני מניח שהוא שקל בענין והחליט. הרדמה כללית מקובלת בניתוחים מסוג זה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית