שלום אני גבר אשר מעוניין לבצע כמה ניתוחים בו זמנית

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

31/10/2012 | 05:07 | מאת: אלעד

שלום אני גבר בן 24 רזה הבעיה היא שאני סובל כל החיים משומן סביב המותניים קצת שדיים ובטן הלכתי לכמה פגישות ייעוץ והרופא אמר לי שאפשר לעשות הכל ביחד באותו היום גניקומסטיה בטן מותניים זה לא קצת מסוכן ומעמיס על הגוף?? לא כדאי לעשות צעד צעד? תודה רבה זה ממש חשוב

31/10/2012 | 14:31 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום אלעד על פי הגדרתך אתה בחור רזה , מכאן שכמות השומן שיש להרחיק אינה גדולה. בחור צעיר ובריא יכול לעבור ניתוח המשלב טיפול בכמה איזורים ברמת סיכון נמוכה. בהצלחה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית