תוצאות גניקומסטיה אחרי 3 חודשים

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

19/10/2012 | 22:26 | מאת: יוסי

שלום היתה לי גניקומסטיה דרגה בינונית הורדה רקמת שד ושומן עברו 3 חודשים, אין ספק שהחזה לא מה שהיה אך השאלה שלי האם זאת התוצאה הסופית ? הצלקות כמעט עברו, יש לי אולי עוד גוש קטן מתחת לחתך. והתוצאה לא משביעה רצון. עדין אם אני מוריד חולצה יש חזה בולט , יש קצת שפיציות , ואם אני שם חולצה קצרה עדיין הבליטות גדולות והבושה לא עברה. האם הניתוח נכשל ? האם קיים סיכוי שהחזה ימשיך להתכווץ ולהסתדר? האם פעילות ספורטיבית תעזור ?

22/10/2012 | 00:46 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום על פי התאור שלך נשמע כאילו תוצאת הניתוח לא רעה כלל. יתכן שתראה שיפור נוסף במהלך החודשים הקרובים.פעילות ספורטיבית לא תעזור.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית