הסרת המנגיומות

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

27/08/2012 | 15:18 | מאת: ניקוס

שלום, יש לי כמה עשרות המנגיומות. זה לא מטריד. בעיקר לא יפה מבחינה אסתטית. פעם כשהייתי הולך לרופא עור של מכבי, היו מסירים לי על המקום בהקפאה 4-5. היום הרופא טוען שזה פגם אסתטי ולכן עלי ללכת למרפאה לטיפולים אסטתיים בתל השומר. הביקור שם עלה כמה מאות שקלים ומחיר של טיפול כולל הגיע לכ 5000 שקל. יש לי את כל הביטוחים הרפואיים האפשריים - האם אין כיסוי סביר יותר לתופעה זו? תודה נ

28/08/2012 | 13:03 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום ניקוס צר לי.טיפולים אסתטיים אינם כלולים בסל הבריאות ולכן אינם מבוצעים ע"י הקופה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית