חור בפנים בעקבות הוצאת שומה בסולקודרם

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

23/08/2012 | 12:32 | מאת: דונה

שלום רב, ביצעתי הוצאת שומות בפנים בסולקודרם. כתוצאה מכך באחת השומות נותרה צלקת מכוערת במרכז הלחי בצורה של "מכתש". האם קלוקוט ישפר את המצב? במידה ולא מה ניתן לעשות כדי לשפר את מראה העור(הזרקה?) תודה

23/08/2012 | 16:47 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום אין טעם בטיפול בקלו-קוט בצלקת שקועה.גם מילוי הוא בחירה לא תמיד מוצלחת בגלל הקושי " להרים" קרקעית מצולקת ונוקשה ובכל מקרה נותן פתרון זמני בלבד. במקרים כאלה אפשרלשקול כריתה כירורגית של הצלקת ותפירה עדינה כדי להפוך צלקת שקועה לצלקת דמויית קו בגובה פני העור. פני לכירורג פלסטי לבדיקה וייעוץ.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית