רקמות רכות

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

17/08/2012 | 09:32 | מאת: אסף

שלום רב,קיבלתי את התוצאות הנ"ל מה זה אומר? US אמה שמאלית : סיבת הפניה : ממצא נמוש. ברקמות הרכות התת-עוריות הודגם ממצא מעוגל, מוגבל היטב בגודל כ-6 מ"מ, בלתי אחיד, ללא קליטת דופלר צבע, אשר מזכיר לפי צורה בלוטת לימפה, אך אפשרות נוספת – פיברומה. רצוי המשך מעקב.

20/08/2012 | 08:11 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב התשובה לא אומרת הרבה ולרוב ההחלטה לגבי טיפול בגוש זעיר כזה צריכה להיות מבוססת על השיקול הקליני של הרופא/כירורג שיבדוק אותך.במרבית המקרים בדיקת האולטרסאונד אינה משנה את ההחלטה באם להסיר את הגוש או רק לעקוב אחריו ולכן היא מיותרת. פנה לבדיקה אצל כירורג/כירורג פלסטי. בכל מקרה , הסרת הנגע לבדיקה היא פעולה קצרה ופשוטה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית