התייעצות מומחה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

05/08/2012 | 15:04 | מאת: אפי

שלום. הלכתי לרופא עור בעניין רבדים חוזרים בעפעפיים והוא אמר שלי שזה עניין של כירורג/פלסטיקאי. הוא נתן לי טיפוס של התייעצות מומחה. שאלותיי הן: 1. למי אני אמור לפנות עכשיו? למכבי? סתם לפלסטיקאי אקראי? 2. האם מדובר בניתוח? ובאיזה סוג של ניתוח מדובר? תודה מראש

05/08/2012 | 18:43 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום אפי במכבי פועלים מספר מנתחים פלסטיים מומחים בכל מחוז.פניה אליהם נעשית עם הפניה של רופא עור , כמו במקרה שלך. בחר מנתח כפי שבוחרים לרוב: בקש המלצות מרופא העור , מהאחיות בסניף שלך או מחברים. אינני יכול ענות בקשר לסוג הניתוח מאחר ולא הבנתי באיזה רבדים מדובר.אנסה לנחש - אם מדובר בכתמים הצהובים שמקורם בצבירת כולסטרול בעפעפיים לא תוכל להעזר במנתח פלסטי במסגרת מכבי : הנגעים האלה מוגדרים ע"י הקופה שנים רבות כבעיה קוסמטית ולא רפואית.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית