שאלה חשובה לגבי גניקומסטיה- אשמח לתשובה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

10/07/2012 | 23:57 | מאת: דוד

שלום דוקטור אשמח לדעת איזה סיכוי כלשהו יש לבחור בן 26 בריא ללא שום עבר רפואי, לזכות במימון(מכבי) לניתוח גניקומסטיה, הגניקומסטיה היא ברמה 2 בערך כאילו גם קצת שומן וגם רקמה. אני ממש חייב לבצע את הניתוח בהקדם, אני יודע שאם אתחיל תהליך בקופ"ח מכבי זה ייקח כמה חודשים כי רק לקבוע תור לאנדקרנולוג לוקח 3 חודשים בערך. אשמח להעריך את הסיכויים או שפשוט להתחיל תהליך דרך מנתח פרטי מדובר על הביטוח הטוב ביותר, סיעודי, זהב וכו'

11/07/2012 | 07:26 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב דוד צר לי לאכזב אותך .גניקומסטיה בדרגה שלך מוגדרת במכבי כבר שנים רבות כמצב אסתטי ולא רפואי. תצטרך למצוא פתרון ברפואה פרטית. בהצלחה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית