מבקש עזרה בקשר להתחלת תהליך גניקומסטיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

29/05/2012 | 19:42 | מאת: דוד

שלום אני מעוניין להתחיל בתהליך גניקומסטיה(גיל: 27), לאחר ששנים רבות אני פשוט סובל מזה וזה פשוט זוועה. איך אני מתחיל תהליך? למי אני פונה? איך זה עובד? אני מבוטח מכבי זהב האם הם ממנים חלק, האם יש מנחים זולים דרך מכבי כמו אסותא או משהו האם התהליך יכול להיות חסוי? וכמובן לאיזה רופא אני פונה ראשון? אשמח לדעת כדי להתחיל בתהליך ולא סתם לפנות לרופאים הלא נכונים שיתחילו להפנות אותי לכל מיני מקומות. תודה

30/05/2012 | 08:08 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב דוד המצוקה שלך מובנת.לצערי הניתוח מוגדר כקוסמטי ומכבי אינה משתתפת במימון .יחד עם זאת , הקופה נותנת שירות בתשלום של ניתוחים פלסטיים באסותא.פנה לשם לקבלת מידע והצעת מחיר. תוכל להתחיל את התהליך כמו כל מי שמבקש ניתוח פלסטי: חפש המלצות אצל מכרים וחברים ,הזהר מפורומים : חלק מההמלצות שם נכתבות בכשרון רב ע"י המזכירות של המנתחים :-) . ניתוח פלסטי חסוי כמו כל ניתוח.המידע נשמר במרפאת הרופא המנתח ובמרכז הרפואי שבו תנותח. בהצלחה.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית