גניקומסטיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

21/04/2012 | 17:36 | מאת: יוסי

שלום אני בן 26 , בערך 6 שנים יש לי את התופעה של שדיים גדולים אני לא ממש שמן אבל יש לי כרס יחסית גדולה. זה אפילו התחיל קצת יותר להיות בולט מפעם אולי בגלל שעלית במשקל בערך 7-6 קילו בשנה האחרונה, אך גם לפני לא היה הבדל גדול בכלל ועדיין החזה גדול. זה מתבטא בזה שאם אני שם חולצה קצרה זה פשוט מזעזע. האם אני כשיר לניתוח כזה? הבעיה היחידה שלי זה כרגע עלות, אם אני מבוטח במכבי בביטוח הטוב ביותר האם יש השתתפות כזאת אצלם ? או שהם לא משתתפים בניתוחים כאלו?

22/04/2012 | 08:06 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב יוסי על פי תאורך יש לך מה שנקרא " גניקומסטיה שומנית" .הכשירות לניתוח נקבעת על פי מצבך הבריאותי. הביטוח שלך לא מכסה ניתוחים שמטרתם רק אסתטית .

מנהל פורום כירורגיה פלסטית