גנישומסטיה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

02/04/2012 | 00:52 | מאת: שאלן

שלום רב, אני סובל מתופעה זו כבר שנים(למעלה מ5 שנים אני בן 20 כרגע) והבנתי שאני בגיל שהתןפעה כבר לא תעלם ולכן יש לי מספר שאלות: 1. האם במידה ואני רוצה לעשות את הניתוח מכבי משתתפת במימון?(בירשותי מכבי זהב) 2. הבעיה אצלי היא פיטמה בולטת והבנתי שיש אפשרות לסדר את הבעיה בהרדמה מקומית בלבד( הובחנתי כבעל גניקומסטיה בדרגה הנמוכה ביותר) מה עלות הניתוח

03/04/2012 | 11:41 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב הניתוח מוגדר כקוסמטי ואין השתתפות של הקופה במימונו. יתכן שאפשר לבצע את הניתוח בהרדמה מקומית בלבד.ההחלטה על כך היא של המנתח. מחיר הניתוח משתנה בין מנתחים שונים.אינני נוהג למסור הצעת מחיר בפורום. אשמח לעזור. חג שמח.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית