הוצאת ליפומה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

25/03/2012 | 18:38 | מאת: נילי

יש לי ליפומה על הכתף, בגודל של מעל 5 ס"מ. לאן היא "שייכת", כלומר, למי לגשת כדי להוציא אותה, כירורג פלסטי או כירורג אורטופדי? לפי בדיקות הגוש הוא תת עורי, ללא חדירה לשרירים מתחתיו. האורטופד חושב על הרדמה כללית, יום קבלה לאישפוז, ויומיים אח"כ להחלמה. הכירורג הפלסטי מדבר על הרדמה מקומית, ואישפוז למספר שעות, דבר שודאי הרבה יותר נוח ומתאים לי. מה נכון יותר לעשות?

25/03/2012 | 19:06 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום נילי לכירורג פלסטי ללא ספק.ליפומה תת עורית בגודל כזה מסירים בהרדמה מקומית ללא אשפוז.במצבים רגילים ובידי כירורג מיומן הניתוח מסתיים ב 15 דקות. בהצלחה.

25/03/2012 | 23:24 | מאת: נילי

אני מסתובבת לי כבר מספר ימים, מאז ששאלתי את שני הרופאים, ולא יודעת מה לעשות. ואתה עונה לי תשובה כל כך מהירה, וכל כך נותן לי הרגשה טובה, שאני בוחרת לא רק כי נוח ונעים לי הליך מהיר - אלא כי נכון כך! אני מאוד מאוד מודה לך! ומאחלת לך שתמשיך תמיד להיות לעזר לאנשים!

מנהל פורום כירורגיה פלסטית