פטמה קטנה

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

09/01/2012 | 17:03 | מאת: ליאת

שלום, אני בת 23, יש לי פטמות קטנות, הן לא שטוחות, אך קטנות מדי, ויש סביב הפיטמה מצד ימין שתי בליטות קטנות, רציתי לדעת אם יש טיפול להגדלת פיטמה, או ניתוח, והאם הדבר בעייתי, או שפיטמה קטנה זה דבר נפוץ, תודה ליאת

10/01/2012 | 09:56 | מאת: ד"ר יעקב זילר

בוקר טוב ניתוח להגדלת פטמה , למעשה עטרה , נדיר .קיימות שיטות ניתוחיות לשחזור מלא של עטרה אבל השימוש בהן משאיר לעיתים צלקות לא אסתטיות. אפשרות לא ניתוחית היא ליצור אשליה של עטרה רחבה יותר ע"י קעקוע המתבצע בידי מומחה לתחום אם כי תמיד קיים הסיכון של התאמה לא מלאה בגוון.

11/01/2012 | 00:12 | מאת: ליאת

מודה לך על התשובה אך אני התכוונתי לפיטמה ולא לעטרה, הבעיה שהפיטמה אצלי מאוד קטנה אך אינה שטוחה, שמעתי שיש אפשרויות למילוי, רציתי לדעת אם כדאי ואם קיים טיפול לא כירורגי להגדלת הפיטמה באמצעות תרופות או משחות!! תודה לך, ליאת

מנהל פורום כירורגיה פלסטית