ניתוח לחיך שסוע.

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית

11/08/2011 | 09:52 | מאת: אבי

שלום. אני בן 27 ומלידה יש לי מה שנקרא חיך שסוע. הדבר מפריע לי מאוד בדיבור(אנפוף),רופא הא.א.ג אמר לי שמי שמטפל בדברים אלה(תיקון ע"י ניתוח)הוא כירוג פלסטי. אודה לעצה איזה ניתוח ניתן לעשות,עד כמה עשוי הניתוח לעזור לתיקון התופעה ובמה כרוך ניתוח כזה. תודה רבה

11/08/2011 | 16:55 | מאת: ד"ר יעקב זילר

שלום אבי ראשית מפתיע לשמוע שלא נותחת בעבר.מקובל לבצע ניתוחים כאלה כבר בשנת החיים הראשונה וזאת כדי למנוע בדיוק את אותה הפרעה בדיבור ממנה אתה סובל. מאחר וקיימות דרגות שונות לבעיה אין כל דרך לתת לך ייעוץ פרטני בפורום. בקש מרופא המשפחה שלך הפניה למרפאת חוץ כירורגיה פלסטית בבית חולים גדול קרוב אליך לבדיקה , ייעוץ ותכנון הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה פלסטית