בעיות בנשימה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

11/04/2011 | 17:36 | מאת: שירלי

שלום,בני בעוד כשבוע בן3 חודשים וכבר 3 פעמים חוזר לו ברונכוליטיס,היינו במיון פעמיים.אתמול בפעם השנייה אמרו שיתכן וזה סטרידו,שלא ניתן אינהלציה,שזה אמור לחלוף עם הגיל ויקבעו לי תור לריאות.הילד לעיתים ממש מצפצף,פעמים קודמות צפצף מאוד ויש לו קושי בנשימה.אני כבר עובדת עצות כי בעצם מקיפים את הבעיה מסביב אבל לא מטפלים בה.סטרידו זה עם שיעול לא?הוא לא משתעל הרבה,פה ושם ותוך כדי האוכל קצת.האם מכשיר של אדים קרים יכול לעזור?אבקש בכל לשון של בקשה תשובה במילל.מאוד אודה

ממליץ לפנות לרופא ילדים או רופא ראות. הסטרידור שאת מתארת לא נישמע ממקור ממקור אאג.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר