התייעצות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

21/12/2011 | 02:31 | מאת: א

שלום, יש לי כל מיני תופעות שאני לא יודעת אם יש קשר בינהן אז אני אפרט, מצטערת על האורך... אני בת 31, בערך כשהתגייסתי לצבא גיליתי שחוש הריח שלי נעלם, עשו לי CT והציעו לעשות ניתוח במחיצת האף אבל לא רציתי ניתוח. מאז חוש הריח השתפר אבל עדיין האף כל הזמן גדוש. לפני 7-8 שנים היה לי פצע הרפס והתנפחה לי בלוטת הרוק מתחת ללשון. מאז היא נשארה קצת בולטת ומתנפחת כשיש לי פצעי הרפס. לפני כ-4 שנים, בזמן מחלה התנפחו לי מאוד השקדים (בשני הצדדים אבל צד ימין יותר). קיבלתי אנטיביוטיקה שלא עזרה, עשו בדיקת אולטרסאונד לבלוטות הלימפה ובדיקות דם ולא מצאו שום ממצא שמסביר את הנפיחות. גם רופאת השיניים בדקה אותי ושלחה אותי לצילומים במכון, אבל לא מצאה כלום. בשנה האחרונה יש לי גם גירודים באוזניים, הרופא אמר שזה דרמיטיטיס... ובנוסף התנפחה לי בלוטה בתוך הפה, מתחת ללשון (ללא כאבים או רגישות). האם לדעתך יש קשר בין הבלוטות הנפוחות לגירוד באוזניים ולבעיות בסינוסים? מה זה יכול להיות ואיזה עוד בדיקות אני צריכה לעשות? תודה!

21/12/2011 | 02:36 | מאת: א

בלוטת הרוק שהתנפחה בעקבות ההרפס נמצאת מתחת לסנטר

לא -אין קשר

22/12/2011 | 00:12 | מאת: א

איזה בדיקות אני צריכה לעשות? והאם יש סיכון להשפעה הורמונלית, אם למשל אהיה בהריון? תודה וחג שמח!

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר