ירידת שמיעה וטנטונין

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

08/04/2011 | 18:25 | מאת: ליאורה

שלום ד"ר . אני מוכרת במסלול תאונות מקצוע כנכה 10% בגלל טנטונון וירידת שמיעה כי עבדתי שנים ברעש ונגרמה לי פגיעה . לאחרונה הייתה לי ירידה פתאומית בשמיעה באוזן אחת והטנטונין באותה אוזן התגברו .עברתי טיפולים אבל לא נראה שינוי לטובה לצערי . האם ההחמרה לדעתך קשורה למה שסבלתי שנים ושעבדתי ברעש והיום זה משפיע לרעה, או שאין קשר וזה סיפור חדש לחלוטין . תודה

טינטון כמו שיש לך הוא ביטוי לפגיעה בשמיעה - אולי על רקע החשיפה לרעש. ירידה נוספת בשמיעה עלולה להתבטע גם כהחמרה בטינטון. בכל מקרה רצויה בדיקת אוזניים פשוטה אול יש שעווה חוסמת וזה הענין. כמובן גם בדיקת שמיעה.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר