נגישות
נגישות

אדנומה פלאומורפית בפרוטיס ימין

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

23/02/2015 | 14:37 | מאת: פז

שלום, אני אמורה לעבור ניתוח להוצאת הגידול בעוד כמה חודשים. הגידול לא קטן כ-3 ס"מ ומאוד קרוב לעצב הפנים עד כדי חשש לפגיעה בעצב עצמו. רציתי לשאול האם משתמשים ברובוט דה וינצ'י בניתוחים מסוג זה? האם כדאי לעבור את הניתוח אצל פרופסורית אא"ג מומחית לניתוחי ראש צוואר או שעדיף לבדוק אפשרות לגבי ניתוח ע"י דה וינצ'י? תודה מראש, פז

לקריאה נוספת והעמקה

אני סבור שהכתבת הנכונה הינה רופא או רופאת אאג שמומחים בניתוחי ראש וצוואר. אינני סבור שיש כעת יתרון לניתוח באמצעות רובוט. בהצלחה!

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר