טעם מר בפה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

22/02/2015 | 14:43 | מאת: אילת

ד"ר צינמון שלום רב, אני בת 40 ועברתי ניתוח לכריתת שקדים לפני כ - 3 שבועות בשל אבני שקדים מהם סבלתי. היום בבוקר התעוררתי עם טעם מר בפה שלא עובר לאורך כל היום. האם ישנו קשר לכריתת השקדים שעברתי? והאם הטעם המר בפה מעיד על ריח רע מהפה? אני גם מרגישה כאילו משהו תקוע לי בגרון, האם אלו תחושות היגיוניות לאחר הניתוח? אודה לך מאוד על תשובותיך, בבברכה, אילת

תכן הרגשה כזו ללא קשר לניתוח. כל אחד הנושם דרך הפה והרוק בפיו ולועו מתיבשים עשוי להרגיש תחושות כפי שאת מתארת. ממליץ פניה לרופא המנתח שטיפל באם הסימנים לא חולפים.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר