שקיעה באטיק אחרי ניתוח צינוריות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

03/02/2015 | 13:22 | מאת: דניאל

דוקטור שלום עברתי לפני 3 חודשים ניתוח מסטואידקטומיה עקב כולסטאטומה באוזן שמאל ובימין שמו לי צינורית אוורור עקב שקיעה של עור התוף בביקורת לפני שבוע הרופא אף אוזן בבדיקת אוטוסקופיה מציין שקיעה באטיק באוזן ימין האוזן עם הצינורית, האם עליי לחשוש מאפשרות לנקב או אפילו כולסטאטוטומה? מה עליי לעשות במצב זה? לציין שהמצב של אוזן שמאל בסדר גמור.

להמשיך במעקב שאותו התווה הרופא אאג שניתח אותך. מטרת המעקב הינה בדיוק בשל השאלות שאתה מעלה.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר