נגישות
נגישות

שאלה בבקשה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

16/01/2015 | 22:25 | מאת: טלי

שלום בתי בת שש. בגיל שנתיים עברה ניתוח כפתורים + שקד שלישי בשל נחירות קשות. כעבור חודשיים הנחירות חזרו ונמשכות עד היום. עלתה דילמה האם לנתח כיום שוב. אולם נוכחתי לדעת שכאשר אני נותנת לה לפני השינה תרסיס של אלרין - היא ישנה שינה שקטה כמעט בלי נחירות. על סמך מידע זה א.א.ג הורה להחליף את האלרין בפליקסונז. לא ברורים לי כמה דברים: 1. מדוע עדיף פליקסונז על פני אלרין? 2. אם אלרין בכל זאת נותן פתרון מדוע לא להשתמש בו - הרי מי ערב לי שלאחר הניתוח הנוסף לא יחזרו שוב הנחירות? כמובן המחשבה על ניתוח מדכאת ופתרון תרופתי נראה לי יותר נעים וקל. תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה

ממליץ להתייעץ ולשאול מי שמטפל שיטיב להסביר את שיקוליו... בעקרון אלרין מכווץ כלי הדם בריריות האף - עובד כמו אדרנלין וניתן לשמוש למספר ימים. הפליקסונאז הינו סטרואיד ששימוש בו מוריד גדש בריריות וניתן לשימוש לזמן רב יותר...באם ישנה הפרעה אנטומית או אלרגית - לברר בכיוון.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר