החנקות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

05/01/2015 | 15:39 | מאת: בן 28

בחודשים האחרונים כמה פעמים קרה לי תופעה מאוד מפחידה, משהו נסתם בגרון ואז אני לא מצליח לנשום, עם כל ניסיון נשימה במקום נשימה נוצר מתוך הגרון מין קול שמבחינת הצליל כמו של שיהוק ממש חזק, התופעה נמשכת כעשרים שלושים שניות עד שמשתחרר, זה יכול להיגרם אחרי גירוי מסוים לגרון, לדוגמא בטעות לבלוע מים במקלחת, אכילה של מרק בצל... אני מאובחן כבר שנה בבקע סרעפתי קטן שגורם לי לאי נוחות באזור הושט והסרעפת, גרפסים מרובים, האם לתופעת ההיחנקות יש קשר לבקע הסרעפתי, זאת תופעה מאוד מפחידה, מה צריך לעשות? אני מפחד שפעם הבאה זה לא ישתחרר בסוף...

הכל יכול להיות מוסבר על רקע הבקש הסרעפתי ורפלוקס. ממליץ בדיקת רופא אאג על נמנת לאבחן ולשלול ממצאים אחרים.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר