פגיעה במערכת הווסטובולרית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

30/12/2014 | 17:51 | מאת: מירי

בדיקת ENG לאחר פנייה לניורלוג העלתה "חולשת מבוך ימין של 45%, מתאים ללקוי וסטיבורלי ממקור פריפרי בצד ימין". סחרחורות, בחילות, כאבי ראש ומיגרנות ללא כאבי ראש והקאות חמורות, המוןב עיות ניורלוגיות שהביאו לרופא. האם מה שתיארתי מסביר את הנ"ל? האם יכול להיות שזה קשור איכשהולטרשת (שטרם אובחנה), האם יש טיפול? האם זה יעבור? אציין שלפחות מבחוינת התסמינים, בין אם קשורים ובין אם לאו - התסמינים מאוד קשים. הסחרחורות תוקפות לעיתים קרובות וישנן אף בעיות קורדיאנציה (הולכת עקום פתאום). ישנן מספר בעיות נוספות אך אין לי מושג אם שווה לציין אותם בהקשר הזה. אשמח לדעת מה גורם להפרעה הזו ובעיקר אם יש לה טיפול.

ממצאי הבדיקה מתאימים לפגיעה עיצבית באיבר שיווי המשקל מימין - מה שיכול להסביר חוסר שיווי משקל - בחיה לא כאב ראש בהכרח חשובה בדיקת אאג - נוירולוג ולשקול ביצוע MRI

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר