תחושה מוזרה כאילו הגרון נע

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

21/12/2014 | 18:30 | מאת: שלי

שלום רב, מזה כמה שבועות יש לי כמה מקרים מוזרים וישמעו אפילו מצחיקים. לצורך העניין, מקרה שקרה בתקופה האחרונה- בניפוח בלון, הרגשתי לשנייה תחושה כאילו אוויר נכנס לצוואר וללסת ומנפח לי אותם כתוצאה מכך נשמע רעש מוזר שהגיע מכיוון הלסת/רקה. בנוסף,אם אגע בנקודות מסוימות בצידי הגרון יש תחושה של קליק או תזוזה מוזרה של הגרון. יש לציין שיש לי בלוטה נפוחה מתחת לצוואר שלאחר בדיקה אצל רופא א.א.ג ככל הנראה התנפחה קלות בגלל אקנה(הגיוני?)- יש לציין שאין בעיות בליעה, אם כי יש כאב מזערי בהזזת הצוואר (שמגיע מהגרון).

מה השאלה?? ממליץ בדיקת גופנית על ידי רופא אאג.

23/12/2014 | 18:43 | מאת: שלי

אכן לא הסברתי את עצמי טוב. הייתי כבר אצל רופא אאג שמישש את איזור הצוואר ואמר שככל הנראה יש בלוטה נפוחה מעט ורכה כתוצאה מאקנה- שאלתי הראשונה אם הדבר הגיוני שבגלל פצעונים על הפרצוף תתנפח בלוטת לימפה? שאלה שנייה היא מה יכולה להיות הסיבה לשמיעת רעשים בניפוח מרבי של הלחי הימנית ותזוזה מוזרה של הצוואר(הבלוטה?..) בעקבות כך.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר