פעוט בן 3.5 שנים סובל ....

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

18/12/2014 | 19:30 | מאת: אמא דואגת

שלום רב ונעים מאוד. הבן שלי בן 3.5 שנים. מאתמול בצהריים מתקשה לבלוע, נמנע מלדבר, צרוד ומכחכך עם ליחה, שפתיים רוטטות מכאב, מלווה בצרחות אימה, מצביע על מיתרי הקול. איך אפשר לאבחן אם יש לו דלקת / יבלת / פוליפ או כל צרה אחרת? זה דחוף מאוד כך שאודה לך על תגובתך בהקדם האפשרי בבקשה וכמובן על דרכי טיפול יעילות. בנוסף, יש לו יציאות רכות עד כדי שלשול.

אני מקווה שהבן הבריא. בכל מקרה יש מקום לבדיקה והתיעצות עם רופא הילדים.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר