שקד נפוח ואחד מפוצץ כבר 3 חודש

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

18/12/2014 | 09:11 | מאת: ויקית

שלום לפני 3 חודשים הייתי. מולדובה שם חליתי בדלקת שקדים , הם היו נפוחות מאוד! עם מוגלה לבנה ונקודות לבנות והיה קושי בבליעה הם ניראו מוזר , ולקחתי אנטיביוטיקה מוקסיפן כי לדעתי זה היה חיידק אז לא הסתכנתי הייתי בחול. מאז , עבר לי תוך 3 ימים מתחילת הנטילה אבל רק הכאב עבר מאז שקד ימין נפוח , מאוד , לא כואב בגלל יש עליו נקודות צהובות קצת וחורים , ושקד שמאלי מפוצץ עם חור בפנים , שלא עובר 3 חודשים . כבר 3 חודשים והפ לא חוזרים לגודל הנורמאלי . אני מרגישה מצויין גם בבליעה וגם בנשימה ןבמצב רוח . אני ממש מודאגת , מה זה יכול להיות ? והאם יש מצב לגידול שם?

...שוב... קשה לדעת רק מקריאה... חשוב להבדק ורצוי על ידי רופא אאג!

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר