ליקוי שמיעה פתאומי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

08/12/2014 | 08:24 | מאת: טלי

שלום, מזה כשבוע ויומיים סתומה לי האוזן. יש לי תחושה של לחץ בתוכה. זה קרה לי כאשר הייתי מקוררת מאד. א.א.ג שביקרתי אצלו ניסה לנקז נוזלים אך לדבריו יצאו מעט מאד ולא דלקתיים. טען שהיה גם בלט בעור התוף שנעלם עם הדיקור. נשלחתי לבדיקת שמיעה שמעידה על ירידה בשמיעה באוזן הסתומה. לדבריו זה יתכן שקרה מוירוס ומהיום אקבל זריקות סטרואידים לאוזן. אני לא יכולה לקחת דרך הפה בגלל רקע של קיב. האם אכן יתכן דבר כזה מוירוס? האם מצבי מסוכן? אני בחרדות עצומות... מפחדת שמצב זה ישאר כך או יחמיר

10/12/2014 | 14:52 | מאת: טלי

בהמשך לשאלתי: אנינכבר אחרי ההזרקה השלישית. יש שיפור קל בשמיעה אך עדיין האוזן סתומה. האם יכול להיות החמרה אחרי השיפור הקל? האם יכולה להיות הטבה נוספת למרות שאני כבר אחרי שלוש הזרקות? ןהאם זה נכון שזה עשוי לנבא אירוע מוחי? אני בת 33 בריאה בדרכ.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר