נשימה רועשת ומצפצפת לאחר ניתוח אף פלסטי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

28/11/2014 | 17:18 | מאת: רעות

שלום, אני סובלת מהרעש, שאוביקטיבית אולי אינו נורא כל כך, אבל סוביקטיבי הוא מוציא אותי משלוות הנפש. אני מחפשת לדבר עם אנשים שגם סבלו מבעיה דומה לאחר ניתוח אף פלסטי - רוצה לדעת האם עשו ניתוח מחיצה קונכיות ו/או ניתוח אסתטי נוסף כדי לפתור את זה ואם הבעיה נפתרה. אשמח לכל עזרה.

היצרות האף לאחר ניתוח או פגימה במחיצה עשויות לגרום לכך. ממליץ לפנות למנתח.

30/11/2014 | 13:41 | מאת: רעות

פניתי ואף הוצע לי ניתוח (מחיצה וקונכיות), אך אני מעוניינת להכיר ולדעת בוודאות כי היו אנשים שסבלו מתופעה זו ושהיא אכן נעלמה לאחר ניתוח נוסף. אני יודעת שאי אפשר להבטיח הצלחה, אך חשוב לי כאמור לדעת שיש בכלל טעם בסיכון שבניתוח נוסף. האם אתה הכרת באופן אישי אנשים המעידים כי הרעש נעלם אצלם לאחר הניתוח? אגב, טעיתי בכותרת. התכוונתי לנשימה רועשת וקצת שורקת. לא מצפצפת...

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר