מודאגת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

31/10/2014 | 09:50 | מאת: תמי

בת 46 מעשנת .לפני חודשיים הבחנתי באדמומיות מאחרי הענבל מעין רקמה לבנה ומסביבה הילה אדומה,היא נעלמה ושוב הופיעה השבוע בולטת יותר.!.נבדקתי ע"י רופא א.א.ג בעזרת סיב אופטי גמיש דרך האף. הוא קבע שזוהי רקמה לימפטית של שיירי אדנואידים .בגיל 10 הוציאו לי פוליפים ,שקדים ושמו לי כפתורים. אך סובלת מנוזלים באוזניים ללא דלקות .רק התעסקות עם קיסמים כל יום. כשנה וחצי טנטון באוזן השמאלית. שאלתי,האם רקמה זו יכולה להפוך לממאירה? מדוע היא בולטת? האם כדאי לקחת ביופסיה מרקמה זו?

ניראה ששאלות אלו מטרידות אותך... לא ניתן להשיב בצורה אחראית או הגיונית מבלי בדיקה. ממליץ בדיקת רופא אאג + לתשאל לאחר מכן את הבודק.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר