CT מערות האף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

13/10/2014 | 13:46 | מאת: שיר

כבר למעלה מחודשיים שאני מרגישה לחץ בעצם האף ובצדדים עם תחושה מוזרה באזור הלחי מתחת לעין והלסת בצד שמאל. בבדיקה אז רופא אף אוזן וגרון של רינוסקופיה נמצא חשש לפוליפ כרוביתי באזור הכואנה. נשלחתי לבדיקת CT. לפני כחודש וחצי עשיתי בדיקת MRI מוח עם הזרקת גדוליניום בגלל בעיה אחרת שלא קשורה לבעייה הנוכחית, האם הMRI יכול להועיל גם במקרה הזה או שעליי לעשות את הCT כי הוא מראה את האיזור בצורה שונה? אני שוללת כדי להימנע מקרינה. נאמר לי שיש אפשרות להקטין את הפוליפ ע"י תרסיס עם סטרואידים, מה התופעות לוואי? בתודה וחג שמח, שיר

הכי טוב? - לקחת את ה MRI לרופא האאג של ונהל איתו שיחה לאחר שיעין בבדיקה.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר